logo

Gordijnen

Gordijnen

Van rijke soepelvallende jacquards, fraaie transparanten en ausbrenners, eigentijdse drukstoffen tot luxe velvets en een breed kleurenpalet aan uni’s. Bij Van Lent Interdesign is iedere emotie haalbaar.

Basic

Basic wonen staat voor een puur interieur met een rustige basis. Pure eenvoud met veel natuurlijke materialen. Een leefstijl zonder tierelantijnen, stoer en krachtig met hier en daar een sterk kleur accent.


Landelijk

Stoer landelijk. Het natuurlijke is een belangrijke kernwaarde voor deze leefstijl. Landelijk wonen symboliseert het ware “thuisgevoel”. Geborgenheid en gezelligheid, een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Modern

Modern en functioneel wonen, eigentijdse vormgeving met helder kleurgebruik. Een interieur voorzien van alle comfort maakt dat deze woonstijl toch warm aanvoelt.

 

Klassiek

Eigentijds klassiek wonen in een stijlvol comfortabel interieur. Dit is een leefstijl waarin klassieke elementen harmonieus combineren met moderne vormgeving.

Sfeer

Sfeer krijg je onder andere door met laagjes te werken. Een combinatie van vitrage met overgordijnen in een warme tint geeft een intieme sfeer. Dubbele gordijnen geven een luxe uitstraling.
De kleur die je kiest is erg belangrijk voor de sfeer.
Zorg er voor dat de kleur van de gordijnen harmonieert met de kleuren van de muren en die van je meubels.
Realiseer je dat je later de kleur van de wanden gemakkelijker aan kunt passen dan die van de gordijnen.
Kies voor kleine ruimten gordijnen met een lichte kleur en met een neutraal patroon. Als je gordijnen in dezelfde kleur neemt als de wand wordt de wand meer één geheel.

Plooitypen

Hieronder een inspiratie van diverse mogelijkheden.

Sfeerfoto's

Hieronder ziet u een aantal sfeerfoto's ter inspiratie.

Voor welke merken kunt u bij ons terecht?