logo

PVC vloeren Bergen op Zoom

PVC Vloer

Bij Van Lent Interdesign bent u aan het juist adres voor uw PVC vloeren.
Kom eens een kijkje nemen in onze winkel en wij helpen u graag verder.

Vloeren

Toe aan een nieuwe vloer? Praktisch en stijlvol, wij verzamelen dessins en kleuren waar jij én je huis blij van worden. Een mooi interieur begint bij een goede basis. De kleur, de houtnerf, een mat of licht glanzend oppervlak. Het heeft allemaal invloed op de sfeer. Woon je klein? Leg je vloer door over alle ruimtes, zo lijkt de ruimte groter. En van een lichte vloer frist je huis lekker op. De mooiste vloeren vind je bij Van Lent Interdesign!

PVC

Een PVC vloer is een luxe kunstofvloer. Het is vergelijkbaar met een Vinyl vloer alleen is een PVC vloer zwaarder en sterker. Om een PVC vloer er heel echt uit te laten zien wordt er regelmatig een embossing laag aangebracht. Deze bovenste laag heeft een voelbare structuur en zorgt er voor dat de PVC vloer echter lijkt. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in hout- en steeneffecten. PVC is meer dan een mooie vloer, het is een vloer voor het leven!

Kom eens langs in onze winkel in Bergen op Zoom aan de Fortuinstraat. En wij helpen u graag met uw zoektocht naar de perfecte PVC vloer. PVC Vloeren Bergen op Zoom.

Sfeerfoto's

Hieronder ziet u een aantal sfeerfoto's ter inspiratie.