logo

Raambekleding

Raambekleding

Er zijn veel verschillende soort raambekleding mogelijk. Gemaakt van zachte stoffen, verkrijgbaar in honderden kleuren, verduisterend of slechts tegen inkijk, kamerbreed of voor een klein zolderraam.

Bij Van Lent Interdesign zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van alle soorten en maten raambekleding en decoraties. Van ieder raam, van klein tot héél groot. We helpen u graag met het vinden van de juiste raambekleding, de keuze in onze collectie is enorm. Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Plissé Shades

Door de frisse en geplooide stoffen, die verkrijgbaar zijn in vele verschillende stijlen en kleuren zijn Plissé Shades zeer decoratief en veelzijdig in gebruik. Plissé Shades zijn verkrijgbaar met sierlijke patronen en mooie structuren.  Door gebruik van warmte reflecterende Topar coatings kan de Plissé Shades prima gebruikt worden als zonwering, uitermate geschikt dus voor gebruik in een serre, maar ook voor speciale raamvormen.

 

Horizontale Jaloezieën

Wilt u controle over de intensiteit en richting van het licht, kies dan voor de horizontale jaloezieën. Tegenwoordig zijn horizontale jaloezieën in zeer veel kleuren, verschillende afwerkingen en lamelbreedtes te verkrijgen, om zo uw persoonlijke stijl in de ruimte door te voeren.

Blinds

Blinds kunt u naar eigen wensen samenstellen, door gebruik van brede of smalle lamellen en de verschillende opties, zoals een privacy uitvoering, een ladderband, frontlijsten en een boven en onderbak. De bediening van blinds vindt plaats via een bedieningskoord met tuimelkoord of een draadloos tuimelsysteem. De lamellen van blinds zijn gemaakt van hout en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Rolgordijn

Met gebruik van een rolgordijn heeft u de keus uit volledig verduisteren, transparant of prachtig gefilterd daglicht. Rolgordijnen zijn er in vele verschillende kleuren en dessins. U kunt zelfs uw rolgordijn personaliseren door te kiezen voor een eigen afbeelding. Een rolgordijn is handmatig via een ketting te bedienen, maar een veermechanisme of elektrisch behoren ook tot de mogelijkheid.

Paneelgordijn

Paneelgordijnen zijn ideaal voor zeer grote ramen en tuindeuren, maar ook prima te gebruiken als kamerafscheiding. Uw kunt uw eigen paneel ontwerpen of kies uit de vele kleuren en dessins die mogelijk zijn bij paneelgordijnen. U kunt een paneelgordijn prima gebruiken als scheidingswand, hiermee creëert u een moderne uitstraling in uw woning. Door genoeg zicht te behouden schuiven de panelen achter mekaar wanneer u ze openschuift.

Houten Jaloezieën

Door gebruik van houten jaloezieën haalt u een natuurlijke sfeer in huis. De houten jaloezieën worden gemaakt van hardhout of bamboe, doordat bamboe een zeer ligt houtsoort is, is de jaloezie zeer makkelijk op en neer te laten. Ook de houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en door gebruik van een effen of decoratieve band creëert u een mooi geheel. Houten jaloezieën zijn prima in vochtige ruimtes en bij schuine kanten te gebruiken.

Lamellen

Met verticale lamellen kunt u eenvoudig het daglicht en privacy regelen. Voor de lamellen heeft u de keus uit vele soorten stoffen, maar ook aluminium of pvc behoort tot de mogelijkheid. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, hiermee creëert u een bepaalde sfeer in uw interieur. Verticale lamellen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen en met het uitgebreide assortiment aan kleuren en designs kunt u altijd wel wat vinden wat perfect bij uw inrichting past.

Multishades

Met multishades heeft u een optimale controle over het regelen van het daglicht en de privacy. Door de transparante banen en de niet-transparante banen langs mekaar heen te bewegen kunt u eindeloos variëren. Multishades zijn te verkrijgen in vele exclusieve hoogwaardige stoffen en kleuren, hierdoor kunt u eindeloos combineren, waardoor er altijd een combinatie te maken is die perfect bij uw interieur past. Multishades hebben een solide bedieningssysteem met keuze in standaard en een design uitvoering.