logo

Vloeren

Vloeren

Laminaat, parket en pvc

Bij Van Lent Interdesign bent u aan het juist adres voor uw vloeren.
Of u nou op zoek bent naar laminaat, parket of PVC. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel en wij helpen u graag verder.

Vloeren

 

Toe aan een nieuwe vloer? Praktisch en stijlvol, wij verzamelen dessins en kleuren waar jij én je huis blij van worden. Een mooi interieur begint bij een goede basis. De kleur, de houtnerf, een mat of licht glanzend oppervlak. Het heeft allemaal invloed op de sfeer. Woon je klein? Leg je vloer door over alle ruimtes, zo lijkt de ruimte groter. En van een lichte vloer frist je huis lekker op. De mooiste vloeren vind je bij Van Lent Interdesign!

Novilon

Bij een Novilon vloer kan je kiezen uit kamerbreed vinyl, luxe PVC stroken of zelfs tegels. Een Novilon vloer is ook eenvoudig te onderhouden  krimpt niet en het is watervast. Daarnaast is een Novilon vloer kras- en slijtvast en ook 100% antistatisch en geluiddempend. Ook is het ideaal voor vloerverwarming. In tegenstelling tot laminaat- of houten vloeren verminderd Novilon omgevings en contact geluid.

Parket

Parket is de verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren. Een parketvloer krijgt een speciale behandeling. Daardoor is de vloer heel goed bestand tegen slijtage. Parket kan uit verschillende soorten hout vervaardigd worden., vandaar het verschil in kleur en vorm tussen verschillen parketvloeren. We kunnen een onderscheid maken tussen het zogenaamde massieve parket, dat bestaat uit massieve, houten planken en het strokenparket, dat geleverd kan worden in parketdelen. Massief parket moet nog geschuurd en afwerkt worden,

Laminaat

Uiterlijk lijkt een laminaatvloer meestal heel sterk op een houten vloer of een parketvloer. Maar in feite zijn het verschillende soorten vloeren. Een laminaatvloer heeft een harde kunststof bovenlaag waarop een houtdessin is geprint; de basis is vaak een onderzijde van geperste houtvezels (MDF). Laminaat betekent eigenlijk meerdere lagen op elkaar.

PVC

Een PVC vloer is een luxe kunstofvloer. Het is vergelijkbaar met een Vinyl vloer alleen is een PVC vloer zwaarder en sterker. Om een PVC vloer er heel echt uit te laten zien wordt er regelmatig een embossing laag aangebracht. Deze bovenste laag heeft een voelbare structuur en zorgt er voor dat de PVC vloer echter lijkt. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in hout- en steeneffecten. PVC is meer dan een mooie vloer, het is een vloer voor het leven!

Sfeerfoto's

Hieronder ziet u een aantal sfeerfoto's ter inspiratie.